Speciaal voor buiten

Deze pagina is speciaal voor de buitenkeuken, gesloten systemen zoals, Kamado`s,  BigGreen Egg`s, Webers, Rookovens en gewoon de oven binnen.

Wij hebben uit eigen slachterij en uitsnijderij speciaal geselecteerde stukken groot vlees op voorraad en houden deze groot om voor u een mooi stuk af te kunnen snijden om lekker langzaam te garen met de bedoeling een heerlijk stuk vlees op tafel te zetten om met meerdere personen van te smullen.

We denken hierbij aan;
Omdat we zelf onze runderen varkens en lammeren zelf slachten

(Klik eventueel op de link voor een bewerking van uw gekozen stuk vlees)

Wij snijden voor u uit:

Rundvlees:

Bavette     

 

Brisket

Cote de boeuf

Longhaas

Picanha (staartstuk)

Pulled Beef

Rib-eye

Rumpsteak of Shortrib

Sucade

Varkensvlees:

Procureur

Hammetje

Pulled pork

Varkensribstuk

Varkensbuik of Bacon

Lamsvlees:

Achterbout met of zonder been

Schouderschouder met of zonder been

Lams nek

Kalfsvlees:

Kalf rib stuk

Kalf entrecote